Haemme joukkoomme erikoissuunnittelijaa, joka on erikoistunut kaupunkiekologiaan. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi maisema-arkkitehti tai sinulla voi olla tutkinto luonnontieteiden tutkimusalalta. Koulutustaustaa tärkeämpää meille on osaamisesi ja kokemus erilaisten luontokysymysten ratkomisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta suunnittelualalta.

Nomajissa tehdään työtä mielenkiintoisten ja merkityksellisten hankkeiden parissa, suurella sydämellä, ammattitaidolla ja vastuullisuusarvojemme mukaisesti. Pyrkimyksenämme on suunnitella hyvää elinympäristöä, luonnon ehdoilla. Työtä tehdään työyhteisössä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan.

Erikoissuunnittelijana työskentelet suunnittelijan ja erityisasiantuntijan roolissa monenlaisissa rakennetun ympäristön hankkeissa, erityisesti luonnon monimuotoisuuden edistämiseen liittyen. Meillä pääset kehittämään rakennettua ympäristöä kohti luontopositiivisuutta kunnianhimoisella otteella. Sinulta toivomme monipuolista kokemusta, luovaa ideointikykyä sekä paloa uuden oppimiseen ja työssä kehittymiseen.

Hae tehtävää viimeistään 17.10. lähettämällä hakemuksesi Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Järvitalo p. 044 066 6775. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.