Keitä olemme

Nomaji maisema-arkkitehdit Oy on suomalainen, työntekijöidensä omistama yritys, joka toimii maisema-arkkitehtuurin – ja suunnittelun alalla. Verkkosivustomme osoite on: http://www.nomaji.fi.

Yhteystiedot:

Anni Järvitalo

toimitusjohtaja

+358440666775

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Ilmoittautumislomakkeet

Sivuston kautta voi ilmoittautua Tiedeiltapäiviin käyttämällä ilmoittautumislomaketta, joka tallentaa lomakkeella ilmoitetut seuraavat tiedot: nimi ja sähköposti. Ilmoittautumislomakkeella ilmoitetut tiedot poistetaan kyseisen tapahtuman päätyttyä. Samalla lomakkeella voi halutessaan liittyä myös sähköpostilistalle. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta eteenpäin.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli täytät ilmoittautumislomakkeen, lähettämiäsi tietoja säilytetään kyseisen tapahtuman keston ajan, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä sinuun tapahtumaan liittyen. Sähköpostilistalle liittyneiden tietoja säilytämme kunnes henkilö pyytää niiden poistoa tai kunnes toiminta Nomajin osalta päättyy.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet liittynyt sähköpostilistalle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Sivustosta tehdään säännöllisesti varmuuskopio, joka tallennetaan palveluntarjoajan palvelimelle Suomeen. Varmuuskopioon on pääsy vain sivuston ylläpitäjillä. Henkilötietojasi ei luovuteta tai lähetetä muulla tavoin eteenpäin.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Sivuston varmuuskopiointi ja tekninen suojaus tieto- ym. murtoja varten on annettu ammattimaisten palveluntarjoajien tehtäväksi.