Nomaji on työpaikka vastuullisesta ja tulevaisuuteen tähtäävästä suunnittelusta kiinnostuneille. Tavoitteenamme on elinympäristöjen suunnittelu luonnon ehdoilla. Suunnittelukohteinamme ovat laajasti erilaiset alueet niin kaupungeissa kuin taajamien ulkopuolella. Erityisosaamista meiltä löytyy lapsiystävällisten ympäristöjen suunnittelusta, maisemalähtöisen maankäytön suunnittelusta sekä luontosuunnittelusta. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että työllämme on merkitystä ja meillä on laaja asiakaskunta, jonka kanssa kehitämme rakennettua ympäristöä askel askeleelta parempaan suuntaan.

Toiminnan laajentuessa etsimme joukkoomme lisävahvistusta, maisema-arkkitehtia, jolla on laajaa osaamista alalta ja innostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Maisema-arkkitehtina työskentelet meillä monenlaisissa rakennetun ympäristön hankkeissa. Meillä pääset tekemään myös kilpailuja ja kehittämään kestävän suunnittelun käytäntöjä. Työ on kokopäiväinen, vakituinen ja se alkaa mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden kanssa, mutta mukaan rekryyn ehdit, kun toimitat hakemuksesi viimeistään 17.4. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Järvitalo p. 044 066 6775.