Nomaji on työpaikka vastuullisesta ja tulevaisuuteen tähtäävästä suunnittelusta kiinnostuneille. Työskentelemme korkeatasoisen maisema-arkkitehtuurin, uudistavan suunnittelun ja kokonaisvaltaisen kestävyyden alueilla. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työllistää tällä hetkellä 22 maisema-arkkitehtuurin ja ympäristön suunnittelun asiantuntijaa. Nomajille myönnettiin Valtion arkkitehtuuripalkonto vuonna 2023.

Nyt etsimme joukkoomme maisema-arkkitehdin määräaikaista sijaista, jolla on osaamista alalta ja innostusta muun muassa suunnittelukilpailujen tekemiseen ja oppimisympäristöjen suunnitteluun.

Sijaisuuden kesto on n. 12-16 kk. Työsuhde voi alkaa heti kesälomien jälkeen elokuussa tai viimeistään syyskuun alussa.

Tehtävää voi hakea lähettämällä hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen . Lähetä hakemus viimeistään 26.6.

Toivomme sinulta teknistä suunnitteluosaamista ja maisema-arkkitehdin tutkintoa, kokemusta erikokoisten projektien suunnittelusta sekä innokkuutta kestävän ympäristön ratkaisujen perusteluun ja läpivientiin. Olet sopiva työhön jos sinulla on oma-aloitteinen asenne ja hyvä paineensietokyky.

Me tarjoamme muun muassa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja vaikuttaa Nomajin toiminnan kehittämiseen. Lisäksi voimme luvata monipuolisia työtehtäviä ja viihtyisät toimitilat kantakaupungissa. Palkkahaarukka on 4000-4800 €/kk. Tule osaksi monialaista ja avointa työyhteisöämme, jossa yhdistämme yhdessäolon ja tiedonjanon.