Haluamme perustaa toimintamme laadukkaaseen tietoon ja edistää tutkimustiedon soveltamista ympäristösuunnittelussa. Tavoitteenamme on jakaa asiantuntemusta ja kokemuksia sekä toimiston sisällä että yhteistyötahojemme kanssa. Tätä tarkoitusta varten järjestämme kuukausittain avoimia ja maksuttomia keskustelutilaisuuksia.

Aika
To 18.2. klo 16.00

Paikka
Microsoft Teams

Kevään tiedeiltapäivien aiheet käsittelevät tuotannon ja teollisuuden jälkiä maisemassa. Tammikuussa keskustelimme soiden ojituksesta ja niiden ennallistamisesta. Helmikuun tiedeiltapäivän aihe on turve. Keskustelun kautta pohdimme, minkälaisia turpeenottoalueet ovat ympäristön kannalta nyt ja minkälaista käyttöpotentiaalia alueilla on tulevaisuutta ajatellen.

Asiantuntijavieraaksemme saamme Vapo:n yhteiskuntasuhteiden ja viestinnän johtajan Ahti Martikaisen. Vapo on kansainvälinen monialakonserni, jonka liiketoiminta pyrkii edistämään paikallisten polttoaineiden käyttöä ja kehittämään uusia tuotteita saastuneiden ympäristöjen puhdistamiseen.

Asiantuntijapuheenvuoron jälkeen keskustelemme vapaamuotoisesti aiheesta. Tapahtuman arvioitu kesto on 1,5h.

Voit ilmoittautua tapahtumaan alla olevalla lomakkeella, saat vastaussähköpostissa tapahtumalinkin. Tarkistathan varmuuden vuoksi myös roskapostikansion.

Ilmoittaudu
    Menneet tiedeiltapäivät