Liikkeen Alku -työpajoissa tutustutaan kehollisesti kaupunkitilaan ja pohditaan, mistä kaikesta liike voi talvella alkaa. Parkour-työpajassa tasapainoillaan, hypitään ja liutaan kaupungin fyysisiä rakenteita apuna käyttäen. Arkin Arkkitehtuurijumppa-työpajassa tutkitaan kaupunkitilaa eri aisteja viritellen ja omaa kehoa monipuolisesti käyttäen. Molemmat työpajat järjestetään Kaapelipuistossa Tanssin talon vieressä.

Työpajat ovat Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien ohjelmistoa ja ne järjestetään yhteistyössä Nomaji maisema-arkkitehtien, Lasten ja Nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkin ja Parkour Akatemian kanssa. Työpajat ovat avoimia ja tarkoitettu kaiken ikäisille. Pyydämme ilmoittautumaan työpajoihin etukäteen sähköpostitse .

Parkour työpajat klo 10.00-10.30 ja klo 10.45-11.15
Arkki työpajat klo 11.30-12.00 ja 12.15-12.45

Alku on Nomajin kehittämä menetelmä lapsiystävällisten ympäristöjen suunnitteluun. Alku-menetelmä tarjoaa keinoja lapsiystävällisyyden arvioimiseksi ja huomioimiseksi erilaisissa ympäristöissä. Menetelmän avulla toteutetaan ympäristöjä, jotka vahvistavat lasten hyvinvointia ja tarjoavat viihtyvyyttä ja hyvinvointia kaikenikäisille kaupunkilaisille.