Tutustu töihimme

Tahmelan päiväkoti

Tahmelan päiväkoti sijaitsee Tampereen Pispalassa, Pispalanrinteen valtakunnallisesti arvokkaan rakennetun kulttuuriympäristön läheisyydessä. Pihasuunnittelun taustalla on valtuustoaloite mikrobiystävällisten päiväkotipihojen pilotoimiseksi Tampereella.

Schaumanin linnan puutarhahistoriallinen selvitys ja lähiympäristösuunnitelma

Jyväskylän Lutakossa sijaitseva Schaumanin linna tiluksineen on merkittävä osa kaupungin teollisuushistoriaa.

Kuninkaantammen koulu

Kuninkaantammen koulussa hyödynnetään luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksia vaihtelevilla luonnonmateriaaleilla sekä säilyttämällä metsäympäristöä myös leikkipihojen yhteydessä.  Olemassa olevia puita, kalliota, kantoja ja muita luonnonelementtejä on säilytetty mahdollisimman paljon ja rakennetuille piha-alueille on istutettu runsaasti uutta puustoa.

Leikin Alku -työpaja

Mistä leikki voi alkaa? Nomajin järjestämässä Leikin Alku -työpajassa osallistujat pääsivät leikkimään erilaisilla luonnonmateriaaleilla ja tunnistamaan niitä.

Pakilan koulun piha

Pakilan koulun piha uudistettiin peruskorjauksen ja laajennuksen yhteydessä. Suunnittelun lähtökohtana oli kolme pääteemaa: liikkumaan kannustava ympäristö, luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset sekä pedagogiset mahdollisuudet ulkona.

Puotilan ala-asteen piha

Puotilan koulun tontti sijaitsee keskeisellä paikalla asuinalueen ja metroaseman välimaastossa. Vanha ala-asteen koulu ja parakit purettiin uuden rakennuksen alta.

Lohjan kumppanuuskortteli

Lohjan asuntomessuille 2021 valmistuneen kumppanuuskorttelin suunnittelun tavoitteena oli yhteisöllisyyden ja kohtaamisten mahdollistaminen sekä kylämäinen, viihtyisä mittakaava. Yhteispihalle sijoittuvat myös päiväkodin sekä hoivakodin pihatoiminnot.

Kaapeliaukio

Kaapeliaukio on uuden Tanssin talon ja historiallisen Kaapelitehtaan sisääntulo- ja tapahtuma-aukio. Nomaji vastasi Tanssin talon ympäristön maisemasuunnittelusta käsittäen Kaapelin ja Tanssin talon tontin ja niihin liittyvät julkiset ulkotilat.

Helsingin Postinkantaja

Postipuiston uusi asuinalue sijoittuu entiselle maaliikennekeskuksen ja Postin lajittelukeskuksen alueelle. Suunniteltava kortteli oli ensimmäinen, joka alkoi rakentua alueen lounaiskulmaan Keskuspuiston kupeeseen. Korttelissa on neljä tonttia, jotka suunniteltiin vaiheissa.